Ryan Gosling ble for tjukk, fikk sparken

(06.12.2010, sist oppdatert 06.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Ryan Gosling fikk sparken fra fjorårsfilmen «The Lovely Bones» - fordi han hadde spist seg opp nærmere 30 kilo for rollen.

Det var regissør Peter Jackson svært uenig i, og erstattet Gosling med Mark Wahlberg i den bærende rollen som familiefaren som prøver å holde familien samlet etter at tenåringsdatteren myrdes.

 

Skuespillerbyttet skjedde bare få dager før innspillingen skulle begynne i 2007, men det er først nå Gosling i et intervju med Hollywood Reporter snakker ut om det hele.

 

- Vi hadde ulik oppfatning om hvordan rolleskikkelsen skulle se ut. Jeg mente virkelig at han burde veie 95 kilo. Jeg smeltet iskrem og drakk det når jeg var tørst, sier Gosling.

 

Problemet var at skuespilleren ikke klarerte det hele med regissør Peter Jackson - som selv var en riktig tjukkas da han holdt i «Ringenes Herre»-trilogien, men senere gikk ned rundt 30 kilo.

 

- Det var en voldsomt stor film, med så mye å ta tak i, og Jackson hadde ikke mulighet til å snakke med skuespillerne individuelt. Jeg møtte bare opp på filmsettet, og hadde misforstått alt sammen. Og så var jeg tjukk og arbeidsledig, sier Gosling i dag, men hevder han ikke er bitter. I dag er han for lengst nede i passende matchvekt for en Hollywood-skuespiller.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mark Wahlberg!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews