Mendes skremt av naken Joaquin

(09.10.2007, sist oppdatert 09.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Eva Mendes innrømmer at hennes første store nakenscene var en heller laber affære.

Det er i krimthrilleren «We Own The Night» at hun tar av seg klærne og viser alt. Motspiller er flotte Joaquin Phoenix, men innspillingen ble en fullstendig turn-off.

 

- Det var ikke så bra som det ser ut som - det var nervepirrende. Han er vakker, men når du blotter deg selv så er det skremmende. Det er så mange mennesker rundt deg, sier Mendes ifølge The Sun.

 

«We Own The Night» vil ha norsk premiere 2. november. Den ble nominert til gullpalmeprisen under årets filmfestival i Cannes, og blant øvrige skuespillere er Mark Wahlberg.

 

Regissør er James Gray, som fikk en gullpalmenominasjon også for New York-dramaet «The Yards». Også «We Own The Night» er lagt til New York, med en handling som dreier seg rundt en nattklubbeier som kommer fra en familie med politifolk - og som må velge side når frontene hardner mellom politiet og den russiske narkomafiaen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews