Hinter om «Entourage»-film

(26.04.2011, sist oppdatert 26.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jeremy Piven hinter om at den perfekte måten å avslutte «Entourage»-fjernsynsserien på, er ved å lage en kinofilm.

HBO-serien er i ferd med å gå mot slutten. Premiere på åttende - og siste - sesong blir til sommeren. Men helt slutt er det altså ikke:

 

Serieskaper Doug Ellin har for lengst gjort det klart at han ønsker å skrive et filmmanus etterpå, og nå har Pivens - som spiller den arrogante agenten Ari Gold - fulgt på i et nytt intervju med New York Magazine.

 

- Kan vi gjøre mer? Helt klart. Men jeg tror det er den perfekte måten å avslutte det på. Det folk klager mest på til meg, er at det trengs mer tid, at serieformatet ikke er langt nok. Så jeg tror vi ligger fint an med tanke på en film, sier Piven.

 

Filmplanene er også bekreftet av produsent Mark Wahlberg, hvis Hollywood-eskapader i starten av karrieren inspirerte Ellins historie om kameratene som følger med skuespillerkameraten fra Bronx til filmbyen. Før jul sa Wahlberg:

 

- Min historie sluttet ikke da jeg var 20.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mark Wahlberg!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews