Bieber vil rappe med Wahlberg - og Ferrell

(13.08.2010, sist oppdatert 13.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Justin Bieber har svart på Mark Wahlberg ønske om å samarbeide, og sier han vil spille inn en plate med skuespilleren om han kan få overtalt Will Ferrell til å rappe på sangen.

Wahlberg, som skapte seg en karriere som rapperen Marky Mark før han vendte seg mot Hollywood og filmen, har prøvd å kontakt med den 16 år gamle popstjernen fordi datteren hans er en stor fan av ham. Han har også sagt at han til og med kan tenke seg å gjenoppta sangkarrieren for en kort stund for å synge duett med Bieber.

 

Men den canadiske tenåringssangeren vil bare være med om Wahlbergs motspiller i filmen «The Other Guys» - Will Ferrell - blir med.

 

I en serie meldinger på sin Twitter-side skriver Bieber: «Snakket med Mark Wahlberg ... Og Mark Wahlberg er uten tvil den beste. »The Other Guys" var kjempebra ... Vi må få laget den plata. Han trenger å rappe igjen. Will Ferrell må rappe med oss også ... det ville vært ... historisk. Jeg vil rappe også. Avtale?

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews