«Entourage»-huset til salgs

(11.10.2010, sist oppdatert 11.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Vil du bo like standsmessig som gutta i TV-serien «Entourage», må du bla opp atskillige millioner.

Ifølge filmbransjebladet Hollywood Reporter er nemlig huset i Encino i California, der deler av seriens sjuende sesong ble innspilt, til salgs.

 

Prislappen er på nær 34 millioner kroner. I huset, som er i toskansk stil, bodde rollefiguren Vincent Chase, spilt av Adrien Grenier. TV-seerne i USA fikk nylig se blant annet hvordan følgesvennen Johnny Drama, spilt av Kevin Dillon, laget mat til vennene på kjøkkenet i huset.

 

«Entourage» lages av HBO, og hadde premiere på syvende sesong i juni i år. Serien rullet i gang i 2004. Inspirert av produsent Mark Wahlbergs egne erfaringer fortelles historien om den brått populære filmstjernen Vincent Chase, som tar med seg noen av vennene fra New York-barndommen til Hollywood for å gjøre lykken - ikke minst ved hjelp av sin listige agent Ari Gold, spilt av Jeremy Piven.

 

HBO har gitt klarsignal for sesong åtte, som vil sendes sommeren 2011, men da er det slutt. I stedet ønsker serieskaper Doug Ellin å lage en film.

(©NTB)

 


Les alt om Mark Wahlberg!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews