Ville ikke kvalt Minaj likevel

(12.10.2012, sist oppdatert 12.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Stevie Nicks fra Fleetwood Mac uttaler nå at hun er «virkelig lei seg» for uttalelsene sine om Nicki Minaj.

Det var etter at Minaj angivelig skulle ha truet sin meddommer Mariah Carey under innspillingen av «American Idol» at det brast for Nicks. Som til The Daily tidligere denne uken uttalte:

 

- Hvordan våger denne vesle jenta! Hadde jeg vært Mariah, ville jeg gått bort til Nicki og kvalt henne til døde der og da.

 

Nå tar Stevie Nicks tilbake den ulykksalige kommentaren, samtidig som «Idol»-produsentene avviser at det skal være ufred mellom Carey og Minaj.

 

- Jeg unnskylder bemerkningene mine, sier Nicks i en presseuttalelse, og hevder at de falt etter «en lang og utmattende dag med intervjuer». Selv mener hun det er helt utypisk av henne å anbefale kveling, og sier at det er fordi hun føler seg «veldig beskyttende» overfor Mariah Carey.

 

- Hun har gått gjennom så mange problemer i livet, og jeg snakket uten å tenke. Men jeg synes alle artister burde ha respekt for hverandre, og det gjelder også meg selv, sier Stevie Nicks.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews