Ut i verden til mammas musikk

(16.05.2011, sist oppdatert 16.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

De nyeste kjendisbabyene ut, Moroccan Scott og Monroe, kom til verden til mamma Mariah Careys musikk.

- Min kone ønsket å sikre seg at når babyene kom ut, ville det ikke bare være til en Mariah Carey-sang, men til en liveopptreden - hennes Madison Square Garden-konsert med «Fantasy». Så de kom ut til en runde med applaus, røpet ektemann Nick Cannon til talkshowverten Gayle King.

 

Det er Cannon som for tiden er familiens talsrør utad, og som dukker opp i ulike intervjuer her og der - for å snakke mest om kona. Det synes han er greit.

 

- Til tider pleide det å bli kalt «herr Mariah Carey» å frustrere meg. Når jeg trår tilbake og ser på livet mitt hittil, er det mange langt verre ting jeg kunne blitt kalt, sier han videre.

 

På spørsmål om de uvanlige navnene som ekteparet har valgt til de nyankomne, så ler Nick Cannon og sier at «vi må selvfølgelig opprettholde fasaden som rare kjendiser», før alvoret tar ham og han legger til:

 

- Det er mye mening. Vi tenkte lenge over disse navnene. Jeg synes vi gjorde en god jobb, de kommer ikke til å være sinte på oss når de vokser til.

 

Men til daglig går tvillingene under langt greiere navn, har faren fortalt til E!:

 

- Barna mine heter Roc og Roe, bedre kan det ikke bli.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews