Snoop Dogg åpen for dommerrolle

(03.08.2012, sist oppdatert 03.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Etter å ha hørt om lønna artister kan tjene som dommer i en TV-sendt talentjakt, er Snoop Dogg mer enn villig til å mønstre på konsepter som «Idol» og «X Factor».

Snoop Dogg er smått skandaleforfulgt og utestengt fra Norge i to år grunnet gjentatte lovbrudd. Likevel tror han at han kunne fungert fint i rollen som dommer for berømmelsessugne ungdommer. Han uttalte nylig under et intervju:

 

- Ja, jeg ville definitivt stilt opp i «American Idol». Kom igjen. Jeg hørte hva Mariah Carey får i lønn.

 

Dogg er kjent for banning, tidvis upassende språk og har ifølge egne utsagn en forkjærlighet for marihuana. Men han tror han kunne tilpasset seg et mer familievennlig TV-konsept. Han sier: - Visst kan jeg skjerpe meg. Men jeg vil alltid være rastafari.

 

«American Idol» returnerer til TV-skjermen i januar, med Mariah Carey som ny i dommerpanelet. Da står det fortsatt en plass ledig etter at Jennifer Lopez og Steven Tyler ga beskjed om at de ikke blir med videre.

 

Snoop Dogg har tidligere i uken gjort det kjent at han kommer til å bruke navnet Snoop Lion når han slipper et kommende reggaealbum.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews