Mariah gjør heller ikke opp for seg

(24.06.2010, sist oppdatert 24.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mens Jay-Z blir saksøkt for ikke å ha betalt privatjet-regningene sine, er nå også Mariah Carey ute å kjøre - fordi hun skylder dyrlegen penger.

Hundekjære Carey omgir seg med firbeinte, deriblant tre Jack Russell-terriere ved navn Cha-Cha, Dolomite og JJ.

 

Nå har veterinær Cindy Bressler gått til sak mot matmor, og hevder sangstjernen bare har betalt drøye 50.000 kroner av de nærmere 250.000 kronene hun skylder.

 

I søksmålet opplyser Bressler at hun bisto med «ekstraordinære tjenester» for de tre terrierne, som hun passet en måneds tid i fjor da Mariah Carey var i Los Angeles for å drive promotering av filmen «Precious». Hun skal også ha vært fødselshjelper da «Dolomite» kom til verden i fjor.

 

Mariah Careys talsmann sier til TMZ at hennes advokater ikke var klar over søksmålet, som dyrlegen fremmet i en Manhattan-rett onsdag.

 

Hundefamilien til Carey har i mellomtiden blitt ytterligere utøket, med valpen Jackie Lambchop, som Cha-Cha fødte nå i juni. Dette ifølge Careys egen Twitter-konto, der hun ofte skriver om sine firbeinte.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jay-Z og Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews