Mariah Carey jogget med terrierne

(23.08.2011, sist oppdatert 23.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

I joggedress og omgitt av fem av sine elskede Jack Russel-terriere poserer en stolt Mariah Carey for fotografen - og viser at formene er tilbake etter tvillinggraviditeten.

«Jogging puppystyle» har dyrekjære Carey kalt bildet hun la ut på Twitter i helgen.

 

For sangeren har lagt seg i selen etter at hun satte Monroe og Morocco til verden i april i år, og trent hardt. Resultatet er hun tydelig stolt av - for også tidligere denne måneden har det vanket Twitter-bilder der hun poserer i badedrakt.

 

Mariah Carey har tidligere røpet hvor tøff graviditeten var, også på kroppen.

 

- Alle sa alltid til meg «å, men det er verdt det». Og jeg tenkte «lett for deg å si når det ikke er dine føtter som er kjempedigre». Det var en virkelig vanskelig tid. Å være gravid med tvillinger er annerledes enn det meste. Kroppen min gjennomgikk så mye. Det var et offer jeg gjorde, sa hun ifølge Daily Mail.

 

Nå er hun tilbake på banen - og ryktene sier at hun blant annet er aktuell som mentor for deltagerne når amerikanske «X Factor» går i gang.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews