- Mariah Carey engster seg

(29.03.2011, sist oppdatert 29.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sangdivaen Mariah Carey har fått streng beskjed om å ta det rolig i svangerskapet.

Hun bærer på tvillinger, en gutt og en jente, som kan komme når som helst. Og nå snakker en kilde som angivelig står henne nær til magasinet OK! om stjernens nerver når hun snart blir mor for første gang.

 

- Mariah har funnet de siste åtte ukene ganske tøffe. Hun er konstant trøtt, hun befinner seg ofte i sengen og har ikke fått jobbet noe, sier kilden om sangeren.

 

Og med mye fritid til rådighet har 42-årige Carey fylt ventetiden med engstelse, hevder kilden videre.

 

- Mariah vet at mye kan gå galt under en fødsel, og selv om hun prøver å tenke positivt og hører tålmodig på legene så kan hun ikke hjelpe for at hun er redd for at noe skal gå galt, sier en annen kilde. Som mener Carey også frykter at hennes 11 år yngre ektemann Nick Cannon ikke skal ha det rette fokuset når babyene ankommer.

 

- Nick er mye yngre og i en alder hvor han elsker å gå ut med venner. Med babyer i huset blir det store forandringer for ham, fortsetter en annen angivelig venn av paret.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews