Mariah Carey avslører babynavn

(05.05.2011, sist oppdatert 05.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Stjerneparet Mariah Carey og Nick Cannon forteller nå hva de nyfødte tvillingene skal hete.

De får de klingende navnene Monroe og Moroccan Scott, melder superstjernen på Twitter.

 

Paret kunne ønske tvillinger, en gutt og ei jente, velkommen til verden lørdag, og etter dager med spekulasjoner er det nå endelig offentliggjort hva de nye verdensborgerne skal hete.

 

Ifølge Careys talsperson er lille Monroe oppkalt etter legendariske Marilyn Monroe - en av sangerens største inspirasjonskilder. Broren til Monroe har altså fått navnet Moroccan Scott - og fornavnet skal være en hyllest til stedet hvor Cannon fridde til henne; Careys toppetasje i New York-leiligheten har afrikansk dekor og heter The Moroccan Room. Og det var altså her Cannon fridde.

 

Talskvinnen Cindi Berger sier: - Det har vært en lang og emosjonell reise for denne familien, og jeg er så lykkelig på deres vegne.

 

Tidligere denne uken tvitret Carey at babyenes navn begynte på M, og hun inviterte fansen til å være med på en gjettekonkurranse.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews