Kanye i forhandlinger om «Idol»?

(22.08.2012, sist oppdatert 22.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kanye West hevdes å være i forhandlinger om å bli «American Idol»-dommer, skriver kjendisnettstedet TMZ.

Det er kilder nær TV-produksjonen som fremholder dette. Angivelig skal «Idol»-folkene ha gjort et fremstøt overfor rapperen nylig - og Kanye skal i det minste ha vist sin interesse.

 

Men han sies samtidig å «sitte på gjerdet», fordi han ikke er sikker på om dette passer for ham. Samtidig sier de samme kildene at lønnen hans vil matche Mariah Careys, som visstnok får 18 millioner dollar i året for dommergjerningen.

 

Og kanskje vil han også prøve seg på realityfjernsyn - slik kjæresten Kim Kardashian har spesialisert seg på?

 

«American Idol» leter febrilsk etter sterke nok navn til å holde interessen for talentshowet oppe, og sladrepressen går varm med rykter. Også Nicki Minaj sies å være i innspurten for et dommeroppdrag, og andre navn som er trukket frem er countrygutta Keith Urban og Brad Paisley og popmannen Enrique Iglesias.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews