Diana Ross vil gi divaråd

(29.12.2006, sist oppdatert 29.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Den aldrende divaen Diana Ross vil gjerne gi råd til sine etterfølgere, og mener de har noe å lære av henne.

- Jeg er en ekstremt velorganisert person. Jeg tror jeg har en god yrkesetikk, fastslår Ross.

 

Den aldrende stjernen, som får sin og sitt gamle band The Supremes sin historie fritt gjenfortalt i filmen «Dreamgirls», er imponert over alle de nye syngedamene som har dukket opp. Men Ross mener også at de har litt å lære om profesjonalitet av henne - og gir gjerne privattimer.

 

- Jeg har glede av Beyoncés musikk, og beundrer Alicia Keyes, Christina Aguilera og Mariah Carey. Jeg er klar til å gi hver og en av dem råd og støtte, hvis de ønsker. Fordi Mariah pleide å spørre om jeg ville tilbringe tid med henne, så er jeg villig til å diskutere hva som trengs av dem, sier Ross ifølge Femalefirst.

 

Ross, som i 2002 ble arrestert for fyllekjøring, har også vist divatakter i andre sammenhenger: Blant annet gjennom å dra til en kvinnelig sikkerhetsvakt på Heathrow-flyplassen i London i 1999 - noe hun også ble arrestert for. Det endte med bare en advarsel for Ross, som ifølge BBC ble rasende fordi hun ble forsøkt kroppsvisitert etter at metalldetektoren ulte.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews