Carey venter gutt - og jente

(03.02.2011, sist oppdatert 03.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det celebre paret Mariah Carey og Nick Cannon venter tvillinger. Og dersom vi skal tro nye meldinger fra Los Angeles, venter de både gutt og jente.

Det er kilder som angivelig står paret nær som forteller kjendismagasinet People at paret nå forbereder seg på å få både en gutt og ei jente i hus.

 

Paret har holdt svært lav profil hva graviditeten angår - men Cannon har avslørt at de hadde en lang vei å gå før Carey ble gravid.

 

Cannon (30) og Carey (41) har videre avslørt at de har innredet barnerom i sine eiendommer både i Los Angeles og New York. Og de har sagt at de har forsøkt å ikke tenke i rosa eller blått ettersom de ikke visste barnas kjønn.

 

Men nå ser det altså ut til at paret har både gutt og jente på vei, dersom vi skal tro People. Som også opplyser at den vordende mor holder seg i form ved hjelp av svømming.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews