Carey snakker om babyen

(03.11.2010, sist oppdatert 03.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mariah Carey (41) vet ikke hvilket kjønn barnet hun venter har. Men blir det ei jente, vil hun ikke dytte rosa på henne.

Hun sier i et ferskt intervju at hun ikke har tenkt å innrede barnerommet i de tradisjonelle babyfargene lyseblå eller lysrosa.

 

- Jeg skal ikke presse rosa på ei jente, uttalte hun tirsdag da hun besøkte Ellen DeGeneres talkshow.

 

DeGeneres på sin side spøkte med at Carey, kjent for sin svært jentete stil, kom til å pynte babyen umiddelbart - dersom det viser seg å være jente.

 

- Når babyen har kommet ut putter du høye hæler på henne med en gang, bittesmå babysko - med hæl, spøkte hun.

 

Det var sist uke at Carey endelig annonserte sin graviditet etter uker med spekulasjoner. Da sa hun at hun sliter med kvalme og at barnet er ventet til våren. - Jeg føler meg konstant litt uvel, sa hun under et intervju på TV-kanalen NBCs «Today Show».

 

I løpet av sin 20 år lange karriere har Mariah Carey solgt mer enn 200 millioner album, singler og videoer og har hatt 18 sanger på topplisten i USA.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews