Carey fikk uønsket besøk på sykehuset

(13.05.2011, sist oppdatert 13.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon fikk flere uønskede besøk på sykehuset.

Ikke bare prøvde innpåslitne paparazzifotografer å snike seg inn forkledd som sykehuspersonale for å få knipset de første bildene av de nyfødte tvillingene Monroe og Moroccan - men også barnevernet kom på besøk.

 

Det røper Nick Cannon i et intervju med talkshowverten Piers Morgan, som blir sendt senere denne måneden. Et kort utdrag ble sendt på CNN torsdag, der Cannon forteller hvordan ryktene begynte å gå om at han og Mariah Carey skal ha drukket alkohol på sykehuset.

 

- Barnevernet ble tilkalt etter beskyldninger om at det var drikking og dop og alt mulig vilt som foregikk på sykehuset, sier Cannon, som mener han vet hvordan ryktene oppsto:

 

- Det hele startet med at en sykepleier foreslo overfor min kone at hvis du drakk Guinness, det mørke ølet, ville gjæren hjelpe for ammingen. Jeg vet ikke om noen hørte det, men i neste øyeblikk ble det sagt at min kone drakk øl. Folk vil gjøre alt for å mane fram en historie, sa han.

 

Ifølge Cannon skal barnevernets utsendte ha vært enig i at beskyldningene var «latterlige». Men han synes selv det hele har vært en trist affære.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews