Carey fødte tvillinger på bryllupsdagen

(02.05.2011, sist oppdatert 02.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske sangdivaen Mariah Carey kunne lørdag ønske både en gutt og en jente velkommen til verden.

Med ektemannen Nick Cannon ved sin side fødte hun tvillinger lørdag - og Cannon beskriver opplevelsen som den mest fantastiske opplevelsen - noensinne.

 

Lørdag var også dagen da paret kunne feire tre års bryllupsdag, og Cannon tvitrer: «Min kone har gitt meg den mest fantastiske bryllupsgave du kan tenke deg. Vi kommer aldri til å bli i stand til å toppe dette!»

 

Den 42 år gamle sangstjernens talsperson sier Carey har det veldig bra og at hun var rolig gjennom det hele - i motsetning til Nick, som visst nok strevde med å finne fødeavdelingen.

 

Talspersonen Cindi Berger sier: - Nick var veldig nervøs og Mariah var fullstendig rolig. Mariah trodde det var falsk alarm og Nick kjørte henne til sykehuset mens hun hørte på rolig musikk. Da de kom til sykehuset gikk Nick feil vei, en sykepleier måtte faktisk hjelpe dem til fødeavdelingen.

 

Paret skal ha hørt på Careys egen musikk og hiten «We Belong Together» da babyene kom til verden, skriver Hollyscoop.com. Foreløpig er det ikke kjent hva de nye verdensborgerne skal hete.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews