Carey: - To barn er nok

(23.06.2011, sist oppdatert 23.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mariah Carey og Nick Cannon er uenige om hvor vidt de skal ha flere barn.

Paret kunne ønske tvillinger velkommen til verden 30. april i år - og tydeligvis kjenner Carey at to barn holder lenge. Det kan derfor se ut til at Monroe og Moroccan neppe får søsken. Men på spørsmål om han vil ha flere barn, svarer Nick Cannon følgende til magasinet In Touch:

 

- Jeg vil! Men Mariah vil ikke. Hun sier: «Det var det! Jeg er fornøyd. To på rappen er evig nok».

 

Han sier videre: - Det var et intenst svangerskap. Hun var tøff. Og nå har hun det utrolig flott. Hun er på beina og koser seg.

 

Men at Nick er klar for mer, er han ikke sen om å innrømme. Og han forklarer årsaken til at han finner farskapet enkelt på følgende måte:

 

- Jeg pleier ikke å sove. Jeg er skapt for farsrollen siden jeg kan fungere uten å sove noe særlig. Så nå, i stedet for å bruke energien min på andre ting, så er jeg sammen med barna mine. Jeg er også blitt mer nøye på hva jeg gjør ettersom jeg har et annet ansvar nå.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews