Cannon: - Foreldrerollen forandret oss

(03.12.2012, sist oppdatert 03.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nick Cannon sier at han er gift med en diva. Men han kaller også Mariah Carey sin beste venn.

TV- og radioprofilen Nick Cannon forteller at han og kona, Mariah Carey, har blitt bestevenner etter at de nå 10-måneder gamle tvillingene Monroe og Moroccan ble født.

 

Han sier til Life & Style: - Vi er foreldre nå og det er en helt annen dynamikk i forholdet. Det handler om familieliv nå.

 

Cannon kunne også nylig avsløre at han skifter oftere bleier på ungene enn hans popstjernekone gjør. På spørsmål om hvem som er den ivrigste bleieskiftarbeideren, svarer han: - Meg! Vi gjør det begge to, men av en eller annen grunn får jeg den oppgaven litt oftere. Jeg synes ikke det er så ille. Jeg trår til, tar på hanskene - og sier bare: Ekte menn skifter bleier!

 

Han sier videre om familielivet: - Det er gode tider! Akkurat nå er det ungene som bestemmer. Vi må bare løpe etter dem, og så har du kona mi, som er den divaen hun er. Jeg må bare prøve å henge med.

(©NTB)

 


Les alt om Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews