Warren Beatty benekter innhold i saftig bok

(04.01.2010, sist oppdatert 04.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den aldrende Hollywood-helten Warren Beatty (72) benekter påstandene i en ny og saftig bok, der det blant annet står å lese at han har vært til sengs med nær 13.000 kvinner.

Boken «Star: How Warren Beatty Seduced America» utgis i USA denne uken. Forfatter er Peter Biskind, som også har skrevet for prestisjepublikasjoner som Rolling Stones, Washington Post og New York Times og fortsatt bidrar til Vanity Fair.

 

Biskind hevder å ha brukt «elementær matematikk» for å regne ut antallet på Beattys mange erobringer, angitt til å være 12.775 i alt, og sier til New York Post at det «ikke inkluderer kjappiser på dagtid, drivebys, berøringer, stjålne kyss og så videre».

 

I et presseuttalelse gjengitt av Huffington Post går imidlertid Warren Beattys advokat Bertram Fields ut mot påstandene i boken, som han også benekter er godkjent av Beatty selv - slik det tidligere har vært hevdet.

 

Blant erobringene som Biskind hevder at Beatty står bak, er å finne navn som Jane Fonda, Joan Collins, Leslie Caron, Natalie Wood, Isabelle Adjani, Julie Christie, Diane Keaton, Madonna og Annette Bening - som Beatty faktisk giftet seg med i 1992 og som han fremdeles holder sammen med.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews