Tommelen opp for Turners turné

(06.10.2008, sist oppdatert 06.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

I 2000 gjennomførte Tina Turner en avskjedsturné. Den da 60 år gamle stjernen markerte 40 år i bransjen. Nå, med 70-årsdagen i sikte, er rockens bestemor tilbake på veien igjen.

Tina Turner har med seg over 20 låter på sin «nye» avskjedsturné, melder The Sun. Den britiske tabloiden hadde en anmelder på plass under de to konsertene i United Center i Chicago i helgen.

 

Han skriver at Turner leverer alle de kjente hitene, som «Steamy Windows», «River Deep - Mountain High» og «Whats Love Got To Do With It», og at hun har med seg fire dansere på scenen. The Suns anmelder mener «rockens bestemor» absolutt fortsatt kan sitt fag, og at stemmen ikke er det minste preget av årene som har gått.

 

Anmelderen er kanskje mest imponert over hennes tolkning av Beatles-låten «Help». - Du må jobbe hardt for å finne et bedre sett med stemmebånd på hele kloden, kvitterer han. Og melder videre om en konsert med krevende dans og heftige pyroeffekter.

 

- Ikke hva man forventer av en bestemor, dette her. Kylie Minogue og Madonna: Her har dere mye å lære. Det er sånn det skal gjøres, skriver anmelderen avslutningsvis.

 

Etter jul vender Turner nesen nordover, og gjør en rekke konserter i Europa. Hun spiller blant annet i Tyskland, Belgia, Østerrike, Frankrike og England i perioden 14. januar til 11. april.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.207 sec - 1 pageviews