Timberlake får mer audiens hos Madonna

(08.05.2007, sist oppdatert 08.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Madonna er så fornøyd med samarbeidet med Justin Timberlake at hun har invitert ham tilbake i studio i sommer.

Nylig tilbrakte Justin Timberlake, aktuell med albumet «SexyBack», en uke sammen med Madonna i London. Parhesten arbeidet med spor til popdronningens nye album, og Timberlake sier de endte opp med noen riktig gode spor.

 

Madonna skal etter sigende være så fornøyd, at hun har invitert den unge låtskriveren og artisten tilbake til London i juli.

 

- Vi endte opp med fem eller seks virkelig gode sanger, noen uferdige, noen ferdige, og vi skal tilbake i studio i juli for å jobbe videre på noe av dette, uttaler Timberlake til nettstedet Female First. Han innrømmer at han var nervøs da han skulle i ilden sammen med en av sine største idoler.

 

- Hun er lynende effektiv. Jeg følte meg så treig. Hun er en arbeidshest og jeg er bare en fan, sier Justin.

 

Madonna har flere jern i ilden. Ved siden av turer til Afrika, har hun også tatt initiativet til et nytt talentspeiderkonsept. Hennes produksjonsselskap Maverick har gått sammen med Madison Road Entertainment om å utvikle «Big Shot», som blir lansert i september. Ideen er at talentfulle folk som ønsker seg en karriere innen underholdningsindustrien, kan legge igjen et bidrag på websiden «Big Shot». Besøkende på siden stemmer deretter fram sine favoritter på bakgrunn av disse innsendte videosnuttene.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Timberlake og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews