Timbaland unngår bilkjøring

(23.12.2011, sist oppdatert 23.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hiphopprodusenten Timbaland liker ikke å sitte bak rattet etter at en venninne døde i en bilulykke.

I begynnelsen av karrieren på 90-tallet kjøpte Timbaland (39) en splitter ny bil og tok med seg ei venninne med på prøvetur en sen kveld.

 

Turen endte i en tragisk ulykke etter at han mistet kontrollen på den isete veien og kolliderte med et tre, ifølge programmet E! True Hollywood Story.

 

- Bilen pakket seg rundt treet som en polkagris, sier Timbaland.

 

Timbaland klarte å krype ut av bilen, men venninnen døde på stedet. Han hadde mareritt og skal ha grått i flere dager etter ulykken.

 

- Jeg får fortsatt flashbacks når jeg er i bilen, derfor liker jeg ikke å kjøre. Jeg har ikke kommet over hendelsen, jeg prøver fortsatt å takle dette. Jeg bare takker Gud for at jeg fortsatt er her. Jeg burde ikke være her, sier Timbaland til E! ifølge magasinet O

 

 

Timbaland er en av verdens mest suksessrike produsere og låtskrivere og har samarbeidet med Nelly Furtado, Jay-Z, 50 Cent, Pussycat Dolls, Madonna og Justin Timberlake.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews