Thompson forstår Madonna

(14.01.2009, sist oppdatert 14.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Emma Thompson synes Madonna har et poeng når det gjelder britiske menn.

Like etter at Madonna og Guy Ritchie gjorde det kjent at de går hver til sitt, omtalte Madonna ham som «følelsesmessig tilbakestående» fra scenen under en konsert. Den britiske skuespiller Emma Thompson uttaler seg nå om den noe kvasse kritikken av sin landsmann. Oscar-vinneren sier ifølge nettstedet BreakingNews. ie:

 

- Jeg følte svært med britiske menn da hun sa det der. Jeg tenkte «Vel, la oss ikke være kategoriske, men det er sant at ganske mange av dem er en smule lukket».

 

Og Thompson insisterer på at problemet skriver seg fra oppdragelsen mange britiske gutter har fått. - Jeg skylder på klassesystemet, som resulterte i to århundre med den mest motbydelige form for barneoppfostring du kan tenke deg. Barn ble sendt langt vekk på skole i svært ung alder, noe som er ganske merkelig når du tenker over det.

 

Hun sier også: - Jeg vet at min far var ganske reservert når det kom til følelser. Og det er min mann også. Jeg har vært sammen med ham i 14 år nå, og det er som å leve med en musling. Jeg prøver og prøver og prøver å åpne opp skallet, og ja, etter alle disse årene, har jeg endelig klart å få det en smule opp. Men så, noen ganger, lukker det seg helt igjen - og jeg må begynne forfra.

 

Skuespilleren legger noe avvæpnende til: - Ikke misforstå meg, jeg har det bra og er veldig lykkelig gift. Men det er hva det er.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews