Taylor Momsen ut av «Gossip Girl»?

(24.11.2010, sist oppdatert 24.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Momsen (17) fikk sitt gjennombrudd i «Gossip Girl», men nå får rollefiguren hennes pause på ubestemt tid fra serien.

I USA dukker Momsen opp i en episode førstkommende mandag - og deretter er det slutt, i hvert fall for de fire neste episodene, melder nettstedet Deadline Hollywood.

 

Taylor Momsen har bare medvirket som Jenny i tre «Gossip Girl»-episoder denne sesongen, og hun skal ha gjort seg upopulær blant øvrige medvirkende med sine divafakter.

 

Tim Gunn, kjent fra «Project Runway», dukket opp i en gjesterolle i «Gossip Girl» nylig og fyrte av en bredside mot Momsen til E! News:

 

- For en diva. Hun var patetisk, hun husket ikke replikkene sine - og hun hadde ikke engang mange å huske. Jeg tenkte for meg selv, «hvorfor er vi gisler for denne drittungen?».

 

Den siste tiden har Taylor Momsen vært minst like opptatt av rockebandkarrieren sin. Hun synger i The Pretty Reckless, som slapp debutalbumet sitt i høst på Interscope. Samtidig går modellkarrieren på skinner: Hun fronter Madonnas klesmerke «Material Girl», og var også ansikt for John Gallianos nye parfyme i høst.

 

Hun har vært med i «Gossip Girl» siden starten, og er stadig oppført som en av de faste skuespillerne. Filmselskapet og TV-kanalen vil ikke kommentere ryktene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna og Taylor Momsen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews