Steinkastende barn beskytter Madonna

(18.04.2007, sist oppdatert 18.04.2007) Utskrift  Del på Facebook.

 

Episoden skjedde da Madonna og adoptivsønnen David Banda besøkte barnehjemmet der hun først fant gutten i fjor høst.

 

En klynge journalister som var til stede da popstjernen ankom barnehjemmet, møtte motstand fra en gruppe tenåringer i svarte og gule skoleuniformer. For å beskytte popstjernen og hennes barn, dannet ungdommene en ring rundt pressefolkene og hindret dem i å nærme seg barnehjemmet.

 

Madonna, kledd i afrikansk omslagsskjørt og knehøye boots, roet etter hvert situasjonen. Hun inviterte journalistene inn og lot seg fotografere sammen med sin niårige datter Lourdes og ettåringen David.

 

Hardnakkede rykter vil ha det til at hun skal adoptere nok et malawisk barn, og at hun i sin tid lovet Davids bestemor at han skulle få en søster fra sitt eget land. Dette er imidlertid benektet av Madonnas talskvinne Liz Rosenberg, som hevder popstjernen kun er i landet for å drive hjelpearbeid.

 

Ifølge Rosenberg skal Madonna etablere en klinikk i landsbyen Gumulira.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews