Spice-jentene sammen i barnedåp

(23.04.2007, sist oppdatert 23.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Om de ikke står sammen på scenen, kan de i hvert fall forenes rundt døpefonten.

Det skjedde søndag da fire av fem Spice Girls-medlemmer var sammen da Geri «Ginger Spice» Halliwell døpte sin 11 måneder gamle datter Bluebell Madonna.

 

Både Victoria «Posh Spice» Beckham, Emma «Baby Spice» Bunton og Melanie «Sporty Spice» Chisholm var blant de hundre gjestene i St. Michael-kirken i Highgate i den nordlige delen av London.

 

34 år gamle Geri tok seg godt ut i en blå minikjole mens Bluebell var kledd i tradisjonell hvit dåpskjole. Bluebells gudmor Victoria Beckham (33) kom uten sin mann David som sannsynligvis ble igjen i Spania for å trene med sitt fotballag Real Madrid.

 

Gravide Emma (31) og Melanie (33) så også ut til å trives med sine gamle venner, melder den britiske tabloiden The Sun. Den eneste som manglet var Melanie «Scary Spice» Brown som fødte sitt andre barn, en datter, i California 3. april.

 

- Det var godt å se jentene sammen igjen og at de kom så godt ut av det med hverandre. Geri så fabelaktig ut, sa en av gjestene, lady Isabella Hervey (25).

 

Tolv gospelsangere opptrådte under den 90 minutter lange dåpen. Bluebells far, Hollywood-manusforfatteren Sacha Gervasi, var ikke å se. Da seremonien var over, sørget sikkerhetsvakter for å holde publikum på avstand mens svarte limousiner brakte de inviterte gjestene til en fest som angivelig ble holdt hjemme hos Geri.

 

Sist krydderjentene var sammen var i desember 2004, da Geri, Emma og Mel C ble invitert av Victoria til å være til stede da hennes sønner Brooklyn og Romeo Beckham ble døpt i Sawbridgeworth i Hertfordshire.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Mel C og Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.207 sec - 1 pageviews