Skilsmissen i ferd med å bli stygg

(27.10.2008, sist oppdatert 27.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mens det først så ut som om Madonna og Guy Ritchie ville ta det pent, begynner nå situasjonen å tilspisse seg kraftig - når det gjelder kampen om deres felles sønn Rocco (7) og adopterte David Banda (3).

Madonna vil at de to yngste barna skal bo sammen med henne og datteren hennes Lourdes (12) i New York, mens Guy Ritchies ønske er at de bor hos ham i England. Nå krever begge partene at tjenerskapet skal vitne mot den andre parten. Deres respektive advokatlag er ifølge Daily Mail i gang med å rote opp ting om motparten.

 

Guy Ritchies argument er ifølge avisen at Madonna ikke bør vurderes som barnas hovedomsorgsgiver - rett og slett fordi hun sjelden tok hånd om dem, men overlot dem til barnepikene mens hun selv jobbet.

 

Særlig i de siste månedene før verdensturneen hun nå er ute på, var det bare han og barnepikene som sørget for barna, skriver avisen videre. Nå skal Ritchies håp være at parets ansatte vil bekrefte hans påstander om at Madonna ble stadig mer hissig og ustabil, og fikk sterke raserianfall dersom hun ikke fikk ting som hun ville.

 

Madonnas foreløpig sterkeste kort er angivelig at Guy Ritchie skal ha bannet så barna hørte det, at han kom full hjem til tider, og at han var «følelsesmessig fjern».

 

Kilden sier at nå har de «tatt av seg silkehanskene», og nå legger begge to ned store ressurser på å ødelegge hverandre - for å få omsorgen for barna. Madonna frykter nemlig at Guy Ritchie vil bruke en eventuell omsorgsrett til å få store summer fra henne. Nå skal hennes advokatteam ha funnet «et drepende stykke bevis», som vil kunne presse Ritchie til å gjøre som Madonna vil.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.278 sec - 1 pageviews