Skilsmisse nær for Madonna?

(15.10.2008, sist oppdatert 15.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna og Guy Ritchie skal være på randen av skilsmisse, og ifølge den britiske tabloidavisen The Sun er det bare et tidsspørsmål før det kommer en presseuttalelse.

Mens Madonna visstnok ønsket å vente til etter at «Sticky & Sweet»-turneen er over til neste år før separasjon ble tatt ut, for ikke å bli distrahert, skal Guy Ritchie ha vært av den oppfatning at hvis de skal gå hver til sitt, må det skje nå, sier en kilde som ifølge avisen er «høyt plassert».

 

Ritchie vil ifølge tabloidavisen gå for en snarlig skilsmisse. En serie med heftige krangler rundt hans 40-årsdag i september gjorde at han fikk nok, og nå har Madonna gått med på dette, skriver The Sun videre. Avisen hevder at Ritchie har forlatt innspillingen av «Sherlock Holmes» i Frankrike for å fly tilbake til England og overbringe skilsmissenyheten til sine foreldre.

 

Den siste tiden skal Guy Ritchie ha satt foten ned for en rekke av Madonnas påfunn, som å adoptere nok et barn mens ekteskapet deres er preget av krangling. Samtidig har Madonna etter at hun fylte 50 år ha begynt å filosofere mye over hva livet bringer henne i Storbritannia, der hun har få venner og ikke trives med den landsens livsstilen hun først prøvde ut.

 

Det høyprofilerte paret har vært gift i åtte år, og skilsmisseryktene har florert gjentatte ganger før, uten at noe har skjedd. Det er ikke kommet noen kommentarer fra parets pressetalsfolk.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews