Skal også J-Lo adoptere?

(13.12.2006, sist oppdatert 13.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez akter å adoptere et barn fra Puerto Rico sammen med ektemann Marc Anthony.

Paret var nylig gjester i bryllupet til Katie Holmes og Tom Cruise - sistnevnte også en kjent adoptivfar for de to barna han og Nicole Kidman tok til seg.

 

Også J-Lo og mannen har lenge drømt om barn, etter at de giftet seg i 2004. I januar i fjor sa hun dette:

 

- Jeg ønsker meg en baby så raskt som mulig. Jeg ville vært så begeistret om jeg fant ut at jeg er gravid. Dette hadde vært et ideelt tidspunkt. En baby nå ville vært perfekt, men vi får bare vente og se. Alle må krysse fingrene for meg!

 

Men slik ble det ikke. Senere har nå 37 år gamle Jennifer Lopez benektet oppslag i media om at de har prøvd prøverørsbefruktning og at hun skal ha opplevd en abort. Nå vurderer de ifølge Daily Mail adopsjon, fra det landet der de begge har sine røtter i.

 

- Jen og Marc lengter etter barn, men får det ikke til. Jen innser at hun ikke blir noe yngre, så sammen har de bestemt at adopsjon kan være løsningen. De har hatt noen alvorlige samtaler om det, og har bestemt seg for at Puerto Rico er det beste stedet siden både Jen og Marcs foreldre er født der, sier en kilde til avisen.

 

Paret skal ha begynt å sjekke barnehjem i området, og har innsett at ting kan ta tid - og ønsker at oppstyret rundt Madonnas adopsjon av David Banda skal roe seg.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews