Scarlett vil spille Evita

(22.12.2006, sist oppdatert 22.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Scarlett Johansson drømmer om å spille Eva «Evita» Peron som var gift med Argentinas tidligere president Juan Peron, men frykter at hun aldri vil kunne klare å måle seg med Madonnas innsats.

- Jeg ble fascinert av Evita da jeg var tenåring. Jeg vil mer enn gjerne spille den rollen, men Madonna var utrolig god, sier Scarlett som er norgesaktuell i «The Black Dahlia» som har premiere 2. juledag og i «The Prestige» med premiere 12. januar.

 

Madonna vant en Golden Globe i 1997 for beste skuespillerinne i en musikal eller komedie for sitt spill i Alan Parkers filmversjon av musikalen «Evita».

 

22-åringen sier også at hun ikke har noe imot å gjøre nakenscener på film fordi hun er veldig fornøyd med kroppen sin, særlig brystene.

 

- Jeg er stolt av dem. Jeg kaller dem jentene mine. De er mine lykkebringere, mine feminine fristerinner. Jeg er veldig komfortabel med min seksualitet, kroppen min og utseendet mitt. Vel, ikke alltid ansiktet mitt, men det er nå en gang der og det er ikke noe jeg kan gjøre med det, sier hun ifølge nettstedet Female First.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews