Sarah Jessica Parker med Madonna-armer

(21.04.2010, sist oppdatert 21.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det ryktes at Sarah Jessica Parker har gått ned to klesstørrelser og tatt av nærmere sju kilo de siste månedene - og i forrige uke ble hun fotografert med Madonna-aktige armer.

I ermeløs topp kom skuespillerens vanligvis velformede armer godt til syne og var svært senete og med fremtredende årer, skriver Daily Mail som også har .

 

Trebarnsmoren, som har den sju år gamle sønnen James og tvillinger på ti måneder, er ifølge venner blitt overfokusert på trening og slanking:

 

- Hun har alltid vært helsebevisst, men nå har det tatt helt av. Hun er bekymret for at hun ser gammel ut, og føler at hun trenger å øke treningsprogrammet sitt for å holde seg sunn, men nå er det neste som om hun er blitt helt besatt, sier en venn av Parker til bladet Closer.

 

Avisene har regnet på Parkers BMI, og hevder at den med hennes angivelig nye vekt ligger på 16,1 - noe som ligger langt under anbefalte 18,5. Hun trener i helsestudioet minst to timer om dagen, og spiser så magert som mulig.

 

Venninnen og «Sex og singelliv»-kollegaen Kristin Davis innrømmer at hun ikke klarer å holde følge med Sarah Jessica Parker og kaller henne «et av de mest motiverte menneskene jeg noensinne har møtt».

(©NTB)

 




Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews