Samboerrykter for Madonna

(17.03.2009, sist oppdatert 17.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge den britiske tabloidavisen The Mirror har Madonna (50) bestemt seg for å flytte sammen med sin 22 år gamle modellkjæreste, Jesus Luz.

Mange har spurt seg om den etter hvert nokså voksne popdronningen egentlig bedriver et PR-stunt når hun viser seg sammen med en purung modell - som altså bærer navnet Jesus.

 

De to har blitt fotografert sammen et par måneder nå, og nå melder britiske The Mirror at popdronningen ønsker å se mer til sin unge venn.

 

«Madonnas nye kjæreste Jesus Luz har oppgitt livet i Brasil for å flytte sammen med sin superstjerne i New York - bare tre måneder etter at de første gang møttes», heter det ifølge den britiske tabloiden. Avisen skriver videre at Luz har sagt opp kontrakten med et modellbyrå i Rio de Janeiro og signert med Ford Models i New York.

 

«Nå holder han hus i Madonnas New York-leilighet», hevder The Mirror skråsikkert videre.

 

For kort tid siden var Jesus Luz en relativt ukjent modell som fikk betalt 160 pund for en fotojobb. En kilde sier til The Mirror: - Jesus har forlatt sitt gamle liv og sine gamle venner. Hele hans verden er snudd opp ned etter at han møtte Madonna.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.312 sec - 1 pageviews