Rykteflom om frieri omgir Madonna

(05.03.2012, sist oppdatert 05.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå ryktes det at popdronningen Madonna kan være aktuell for et nytt giftermål.

Ifølge britiske kjendisaviser, som eksempelvis Mail on Sunday, skal Madonnas 24 år unge kjæreste, Brahim Zaibat, ha fridd til den 53-årige popstjernen.

 

Men skal vi tro ryktene har artisten visst nok til gode å gi ham et svar.

 

Madonna har datet den franske danseren siden 2010. Etter sin siste skilsmisse uttalte artisten at hun heller ville bli truffet av et tog, enn å gifte seg igjen. Men ifølge Mail on Sunday vurderer hun frieriet seriøst. En kilde sier angivelig til avisen:

 

- Brahim fridde til Madonna da de besøkte et Kabbalah-senter nylig, men Madonna har ikke gitt ham svaret sitt enda.

 

- Hun vil ikke forhaste seg. Hun har det veldig bra med Brahim, men vennene er ikke sikre på at hun er klar for et nytt ekteskap. Men når det er sagt så frykter Madonna faktisk å være alene. Det er en stor greie for henne ettersom hun elsker å ha en mann i livet sitt, en som er ung og som får henne til å føle seg ung.

 

Madonna var gift med Oscar-vinneren Sean Penn i fire år, fra 1985, og hun satte sluttstrek for sitt åtte år lange ekteskap med den britiske regissøren Guy Ritchie i 2008. Nå gjenstår det å se om artisten, som har to biologiske barn - og to adoptivbarn, tør å friste lykken igjen med et nytt ekteskap.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews