Rodriguez: - Madonna gir meg råd

(18.03.2009, sist oppdatert 18.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Alex Rodriguez sier han ofte ringer til Madonna for å få råd.

New York Yankee-esset, som går under kallenavnet A-Rod, ble for noen måneder siden omtalt som Madonnas nye kjæreste, etter at popdronningen og hennes filmregissør ektemannen Guy Ritchie splittet opp.

 

Også Rodriguez ekteskap syntes å være på hell, og Madonna ble hyppig fotografert sammen med baseballstjernen. De to har imidlertid hele tiden hevdet at det kun er vennskap mellom dem.

 

Og i et ferskt intervju med magasinet Detail, sier Rodriguez: - Hun er en fantastisk artist. Det har vært helt utrolig å se hvordan hun har klart å holde seg på toppen over flere tiår. Jeg har stor respekt for henne.

 

Han sier videre at de to er gode venner, og legger til: - Jeg ringer til henne. Oppstår det en situasjon, så er hun lutter øre.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews