Ritchies mor avviser separasjonsryktene

(30.06.2008, sist oppdatert 30.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den kulørte presse hevder at det går mot skilsmisse for popdronningen Madonna og hennes filmregissørektemann, Guy Ritchie.

Men dette benektes nå av den britiske regissørens mor, skriver nettstedet BreakingNews.ie.

 

Ryktene om en snarlig separasjon har versert i månedsvis, og Madonna sies å ha kontaktet kjendisadvokaten Fiona Shackleton, som blant annet representerte Paul McCartney da skilsmissesaken hans rullet. Ritchie på sin side skal ha satt advokatkontoret Fosters - som er spesialister på skilsmissesaker der store pengesummer er involvert - på saken. Men en talsmann ved advokatkontoret sier at dette er nytt for dem, og at de ikke er involvert.

 

Nå sier også Guy Ritchies mor, Lady Amber Leighton, at hun aldri har hørt snakk om en forestående skilsmisse. Hun sier: - Det er bare tull og verre enn som så. Guy blir rasende når han hører at jeg snakker med dere, men jeg føler at jeg ikke kan la disse ryktene pågå uten å kommentere dem. For det gjør meg så sint, det er både sårende og krenkende.

 

Hun sier videre at stjerneparet ikke skiller seg stort fra de fleste andre par, og at ekteskapet ikke alltid en dans på roser. - Men som andre folk jobber de med forholdet - og de er en kjærlig familie, slår hun fast, og legger til: - Madonna er i New York for tiden, og Guy skal reise til henne etter helgen. Det er ikke et par som går hver til sitt. Jeg sier det igjen: De skal ikke skille seg, spekulasjonene er det rene vrøvl.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.361 sec - 1 pageviews