- Ritchie vil ikke ha Madonnas penger

(16.10.2008, sist oppdatert 16.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Når Madonnas talskvinne bekrefter at det blir skilsmisse for stjerneparet Guy Ritchie og Madonna, tar det ikke lang tid før pengespekulasjonene er i gang.

- Han har rett til halvparten av formuen hennes, sier en advokat om Ritchie - som har vært gift med popstjernen i sju og et halvt år.

 

Sammen har de sønnen Rocco (8). Madonna har også datteren Lourdes (12) fra et tidligere forhold, og i mai sa en domstol i Malawi ja til hennes søknad om å få adoptere David Banda.

 

Madonna har en formue på nær 3,4 milliarder kroner, hvilket gjør henne til en av verdens rikeste kvinner. I skilsmisseoppgjøret kan Guy Ritchie, som på egne bein er god for «snaue» 342 millioner kroner, kreve halvparten. Paret opprettet nemlig ingen ekteskapskontrakt da de giftet seg, melder blant annet den britiske tabloidavisen The Sun.

 

Men Ritchie har ifølge britisk presse uttalt at han ikke er interessert i Madonnas penger: - Jeg vil ikke ha et øre dersom forholdet tar slutt, skal han ha uttalt.

 

Ifølge The Times har Madonna likevel tenkt å sikre seg, og har hyret Fiona Shackleton til å representere seg. Advokaten hjalp Paul McCartney da ekskona Heather Mills krevde 2,5 milliarder kroner av formuen hans. I mars ble Mills tilkjent 24,3 millioner pund, nær 250 millioner kroner, etter sitt fire år lange ekteskap med den tidligere Beatles-stjernen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews