Ritchie vil hyre Timberlake

(01.07.2009, sist oppdatert 01.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake og Guy Ritchie hadde nylig en liten prat om et mulig framtidig samarbeid.

De to fant tonen over en whisky på Ritchies Punch Bowl pub i Mayfair mandag, og diskuterte hvilke store filmprosjekter Madonnas eksmann har på trappene.

 

På Ritchies liste finnes planer om en kinofilmversjon av musikalklassikeren «Guys And Dolls», som kan være et passende prosjekt for Timberlake. Den britiske tabloidavisen The Sun mener også det burde være rom for popsangeren i Ritchies planlagte nyversjon av den klassiske krigsfilmen «Wild Geese».

 

En kilde sier: - Arbeidet begynner å ta av for Guy for øyeblikket, og han er ute og spaner etter talenter som passer inn i hans prosjekter. Guy og Justin ble kjent for en god stund siden, gjennom Ritchies ekskone Madonna. Og Guy tenker på Justin som en skuespiller, som imponerte ham i «Alpha Dog». Han liker hans personlighet.

 

Kilden sier videre: - Justin ville være ideell for «Guys And Dolls» fordi han både kan spille, synge og danse.

 

Timberlake spilte en av hovedrollene i «Alpha Dog» fra 2006 og fremviste også gode skuespillertakter i komedien «Love Guru».

(©NTB)

 


Les alt om Justin Timberlake og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews