- Ritchie vil ha mer

(29.10.2008, sist oppdatert 29.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Guy Ritchie takker ikke ja til Madonnas tilbud på 40 millioner dollar i skilsmisseoppgjør.

Så var det tid for å dele bo og formue. Og Madonna, som er god for ganske mange flere millioner enn sin regissørektemann, skal ha kommet med et tilbud. Ritchie hevder at han la sin suksessfulle regissørkarriere på hylle og ofret egne inntjeningsmuligheter for å ta seg av familien mens Madonna satset for fullt. Nå vil han angivelig ha kompensasjon, skriver underholdningsnettstedet entertainmentwise.com.

 

Ritchies «pengeinteresse» har ifølge kilder fått Madonnas venner til å omtale ham som «Material Guy».

 

Det første tilbudet skal ha kommet på bordet, og dersom vi kan tro entertainmentwise er det på 40 millioner dollar (som tilsvarer 275 millioner kroner). Tilbudet skal ikke ha falt i god jord hos Ritchie.

 

Madonna går til strid med Fiona Shackleton som alliert; advokaten som sørget for at Sir Paul McCartney «slapp unna» skilsmissen fra Heather Mills med et skilsmisseoppgjør på «bare» 250 millioner kroner.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.348 sec - 1 pageviews