Ritchie vil åpne pub i New York

(01.12.2008, sist oppdatert 01.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Guy Ritchie (40) har lyst til å åpne en pub i New York.

Den britiske regissøren vil bygge et tradisjonelt britisk drikkested for å kunne være nærmere barna han har med sin ekskone Madonna (50) - Lourdes (12), Rocco (8) og David (3). Dette til tross for at hans pub i London, The Punchbowl, skal være kilden til mange krangler med den kjente artisten.

 

- Mange newyorkere har sagt til de ansatte ved Punchbowl at de skulle ønske de kunne hatt noe lignende der. Og hvis Guy har forretninger i New York, har han en god unnskyldning til å tilbringe kvalitetstid med barna. Guy er veldig opptatt av filmene sine, men hans førsteprioritet vil alltid være barna. Han frykter tanken på å være en «reservepappa», sier Ritchie til den britiske avisa Sunday Mirror.

 

Ifølge skilsmissevilkårene, skal Rocco og David dele tiden mellom Madonnas leilighet i New York og Ritchies hjem i London. Det blir også hevdet at regissøren får mulighet til å være sammen med Lourdes, datteren Madonna har med sin personlige trener Carlos Leon.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews