- Ritchie tror Madonna spionerer

(21.10.2008, sist oppdatert 21.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kilder nær Guy Ritchie sier han føler seg overvåket av popdronningen Madonna.

Guy (40) var ifølge kilder fra seg av irritasjon da han fant ut at Madonna (50) har oversikt over alt han har foretatt seg de siste dagene, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

 

Ifølge avisens kilder tror han nå at kona bruker sin enorme stab til å spionere på ham. Han sies også å være sjokkert over Madonnas tilnærming til bruddet, og sammenligner henne med KGB. «Dette er en skilsmisse, ikke Den kalde krigen», skal han ha uttalt til en familievenn.

 

- Alt håp Guy har hatt om at skilsmissen skal foregå på en respektfull og privat måte, har forduftet. Beskyldningene om at han har vært en slem og neglisjerende ektemann, har knust ham. Derfor inviterte han sin far og søster over til middag i helgen, og de diskuterte hvordan han skal forholde seg til Madonna og hennes PR-maskineri, sier vennen videre.

 

Vennen sier videre at Guy er sjokkert over at Madonna var informert om middagen.

 

- Guy synes hun går for langt. Han spør seg: «Hvorfor vil hun ødelegge alt de har bygget opp, hvorfor vil hun ødelegge ham?» Hun er en kontrollfrik, så dette er typisk henne.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews