Ritchie snakker om Madonna

(08.10.2009, sist oppdatert 08.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Et år etter at Madonna kalte ham emosjonelt tilbakestående, kommer nå Guy Ritchie med et lignende angrep på sin ekskone.

Popdronningens regissør-eksmann har åpnet seg i et intervju med magasinet Esquire, hvor han sier at han fortsatt elsker Madonna - men at hun dessverre er tilbakestående.

 

Den 41 år gamle britiske regissøren sier Madonna er målrettet og jobber hardt for karrieren.

 

- Og selvfølgelig, her kommer det: Jeg elsker henne fortsatt. Men hun er tilbakestående også, sier han videre.

 

Paret fikk fullført sin skilsmisse i en engelsk domstol i november i fjor, etter åtte års ekteskap. De har en ni år gammel sønn sammen, og har også adoptert en gutt fra Malawi.

 

I løpet av en konsert i Boston i 2008, ropte Madonna til publikum: - Denne sangen er tilegnet de emosjonelt tilbakestående. Kanskje du kjenner noen som faller inn under den kategorien? Det gjør i alle fall jeg.

 

Hennes «Sticky & Sweet»-turné slo alle soloartist-rekorder og trakk inn 408 millioner dollar til billettlukene, i løpet av 85 konserter.

 

Nå prøver også Ritchie, kjent for britiske filmer som «Snatch» og «RockNRolla», å få fart på karrieren. I desember kommer hans «Sherlock Holmes» til kinoduken, med Robert Downey Jr. i tittelrollen.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews