Ritchie orker ikke en ny adopsjon

(04.05.2007, sist oppdatert 04.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Madonna og ektemannen Guy Ritchie har ifølge rykter hatt en alvorlig krangel fordi hun gjerne ville adoptere igjen.

Paret, som har vært gift i sju år, har ifølge rykter gått igjennom en alvorlig krise etter at Madonna fløy til Malawi for å møte ei tre år gammel jente, kalt Grace.

 

Ritchie skal ha vært sterkt imot det da kona planla ytterligere familieforøkelse. Han var skeptisk allerede da Madonna ville adoptere ett år gamle David Banda i fjor.

 

En venn sier til det britiske magasinet Grazia: - Guy er veldig glad for at de bestemte seg for å adoptere David, men han synes de har måttet tåle nok kritikk som det er. Han vil at de skal holde en lav profil og fortsette å fokusere på David, som fortsatt trenger tid på å finne ut av sitt nye liv.

 

Madonnas talskvinne har benektet at det skal dreie seg om en ny adopsjon når Madonna avla Malawi et besøk igjen. Og ifølge parets venn taper hun kampen mot ektemannen når det gjelder en ny adopsjon. Kilden sier:

 

- De har kommet til en forståelse, og det ser ut til at Madonna trekker det korteste strået denne gangen.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews