Ritchie omgitt av romanserykter

(23.10.2008, sist oppdatert 23.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ulike sladrepublikasjoner mener Guy Ritchie allerede har en ny kvinne i sitt liv.

Madonna er allerede blitt linket til den amerikanske Yankee-stjernen Alex Rodriguez. Og nå er det Guy Ritchie som påstås å ikke kaste bort tiden etter at nyheten om bruddet ble kjent.

 

Ritchie sies å ha blitt mer enn litt begeistret for skuespilleren Kelly Reilly, som spiller i filmen regissøren for tiden arbeider med - «Sherlock Holmes».

 

En kilde sier til magasinet US Weekly at Ritchie har innledet et forhold til skuespilleren, som er britisk - og ti år yngre enn ham selv. Ritchie skal blant annet ha besøkt Reilly tre dager etter at han og Madonna offentliggjorde at de skal skilles.

 

Guy Ritchie og Madonna var gift i over sju år. Sammen har de sønnen Rocco (8). Madonna har også datteren Lourdes (12) fra et tidligere forhold, og i mai sa en domstol i Malawi ja til hennes søknad om å få adoptere David Banda.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews