Ritchie jakter på perfekt whisky

(23.06.2008, sist oppdatert 23.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske regissøren og Madonna-ektemannen Guy Ritchie er også forretningsmann, og nå slår han et slag for whisky.

Den britiske tabloidavisen The Sun skriver at Ritchie har utviklet en sterk interesse og smak for den sterke brune drikken; så interessert er han at han for tiden jakter på den helt ultimate whiskyen - som han planlegger å servere på sin nyervervede pub.

 

Ritchie skal ha vært whiskyfan lenge, men etter at han ble pubeier - han har sikret seg Punch Bowl Pub som ligger i det fasjonable Londonområdet Mayfair - har interessen blitt enda sterkere.

 

En kilde sier: - Guy er stor fan av whisky og vil selge det beste som er å oppdrive på puben sin. Etter at han åpnet Punch Bowl har han forsøkt mange klassikere. Han elsker en 33 år gammel sak - men mener han kan gjøre det enda bedre. Han liker tanken på å trekke i tweed og sippe til sin egen whisky - som også er den beste i hele verden.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.245 sec - 1 pageviews