- Ritchie blir far igjen

(07.03.2011, sist oppdatert 07.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå går ryktebørsen varm når det gjelder Guy Ritchie (42) - som angivelig skal bli far igjen.

Madonna-eksen og filmregissøren skal bli far for tredje gang, dersom vi skal tro amerikanske nettaviser og kjendismagasiner. Kjæresten hans, Jacqui Ainsley (29), er visstnok gravid, melder den ikke alltid like etterrettelige News of the World.

 

Ritchie har allerede 10 år gamle Rocco og adoptivsønnen David sammen med ekskona Madonna. Det kommende barnet kommer visstnok i september - og babylykken skal være stor i Richie-leiren.

 

En kilde sier: - De har tenkt på å starte en familie en god stund nå. De er veldig lykkelige. Vi forventer faktisk å høre bryllupsklokker når som helst.

 

Paret, som har vært sammen et års tid, har ifølge samme publikasjon reist på ferie for å feire nyheten. Kilden sier: - Jacqui gråt av glede da hun fant ut at hun er gravid. De dro på ferie fordi Guy vil at hun skal ta det helt med ro. Han vil ikke at hun skal anstrenge seg over noe annet enn babynavn for øyeblikket.

 

Guy Ritchie og Madonna skilte lag i 2008 etter nesten åtte år som mann og kone.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews