Rask romanse for Geri endte i frieri

(27.01.2009, sist oppdatert 27.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwells nye, italienske flamme skal ha gått ned på kne og fridd - bare få uker etter at de møttes.

Styrtrike Fabrizio Politi møtte det single Spice Girls-medlemmet i desember på en nattklubb i Firenze. Og mandag offentliggjorde Geris management nyheten: «Vi er glade for å meddele at Geri Halliwell og Fabrizio Politi er forlovet».

 

I det siste har Geri Halliwell brukt hansker ute i offentligheten, skriver The Sun. Og det er kanskje ikke så rart: Fabrizio skal ha forært henne en forlovelsesring i løpet av julehøytiden, heter det i parets pressemelding.

 

Men bryllupet vil kanskje la vente på seg, for videre heter det at «det ikke er noen umiddelbare bryllupsplaner og at paret gleder seg over sin forlovelse».

 

Geri Halliwell har ikke helt hatt hellet med seg på herresiden, selv om hun har prøvd hardt - kanskje for hardt, ifølge avisen. Da hun var sammen med Chris Evans, ommøblerte hun i huset hans etter tre dater. Deretter hadde hun et kortvarig forhold til Robbie Williams sommeren 2000. Fem år senere fikk hun barn med Robbies kamerat Sacha Gervasi - som hun sa takk og farvel til før Bluebell Madonna kom til verden.

 

I fjor fant hun kjærligheten i bakgrunnsdanseren Ivan Velez på Spice Girls-gjenforeningsturneen. Da det tok slutt, sto en romanse med nattklubbeieren Nick House for tur, før hun nå altså er forlovet.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews