Røper Rafael først nå

(04.06.2012, sist oppdatert 04.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Guy Ritchie fant kjærlighetslykken på ny etter Madonna og ble pappa for andre gang i september i fjor. Men først nå røper han navnet.

Sønnen som han og Jacqui Ainsley fikk, skal hete Rafael. Det røper Ainsley til avisen Sunday Mirror:

 

- Vi syntes Raffie Ritchie hørtes virkelig søtt ut når vi forkortet det. Storebroren hans, Rocco, hjalp til med å velge navnet. Vi kastet ideer fram hos familien, og dette hang med fra første stund.

 

Rocco (11) er sønnen som Guy Ritchie har med Madonna. Han var også med da hun adopterte David (6). De to storebrødrene ser sin nye bror ofte, høres det ut ifølge Jacqui Ainsley, som sier sønnen har «to flotte brødre som er virkelig søte».

 

Men det spørs om Rafael får samme sjanse til en scenekarriere som Rocco, som allerede har stått på scenen med Madonna. Det skjedde da popikonet hadde turnépremiere i Tel Aviv i forrige uke: Da danset 11-åringen på scenen, og hadde tre kostymeskift i løpet av showet - inklusive et munkekostyme.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews