Penn med klar beskjed

(26.02.2009, sist oppdatert 26.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Sean Penn mener det er på tide folk som har noe imot homofile blir voksne.

Sean Penn gikk til topps i klassen for beste mannlige hovedrolle under Oscar-utdelingen søndag. Penn vant prisen for hovedrollen i filmen «Milk», der han spiller en homofil politiker.

 

Men nå forteller Penn at han fikk ødelagt noe av Oscar-gleden av folk som åpenbart har problemer med homofile. Han ble møtt av en gjeng demonstranter utenfor Kodak Theatre i Los Angeles søndag, og forteller at hans første reaksjon var sinne.

 

Han sier: - Det er en slik arkaisk, barnslig og feig innstilling som gjør at de begynner å se ut som klovner uten sminke, sier han ifølge filmnettstedet IMDb - som siterer byrået Wenn.

 

Penn legger til: - Det er lett å bli sint, men jeg blir også trist. Det er på tide å få dem til å holde kjeft på grunn av skaden de påfører andre.

 

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun hadde Penn også en fin liten melding til ekskjæresten Madonna, som møtte opp til Oscar-etterfesten med sin 22 år gamle modellflamme ved sin side. - Jaså, en ny unge allerede, skal Oscar-vinneren ha møtt gratulasjonsmeldingene fra Madonna med - dersom vi skal tro avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews